Personal Training bij City Gym Maastricht

Soms heb je dat extra steuntje in de rug nodig om je doelen te bereiken. Hierdoor krijg je nog meer motivatie, uitdagingen en leer je je lichaam beter kennen. Laat je begeleiden en adviseren in je persoonllijke bewegingsprogramma.

John Schilder

Heeft sinds 1982 zijn kennis over alle facetten van fitness weten te realiseren tot zeer praktische theorieën en inzichten. Ondersteund met de diploma's Fitvak A niveau 3, Fitvak B niveau 4 en personal trainer als NLP. Hij maakt zelf ontwikkelde trainingsplannen voor u op maat. Zijn kracht ligt in zowel het lichamelijk alsook in het mentaal coachen. John Schilder is ook bekend als de auteur van het boek “Toeval”

Bianca Schilder

Door haar 25 jaar ervaring met fitness weet zij jou tot in de kleinste details te coachen. Bianca heeft speciaal oog voor veilig sporten, gezonde voeding en motivatie. Bianca is gediplomeerd fitness trainer Fitvak A, NLP master, gewichtsconsulent en voedingsdeskundige. Zij is beroepshalve officieel aangesloten bij de BGN. Hierdoor worden voedingsconsulten vaak vergoed door de zorgverzekeraar. Klik hier om te kijken of jouw zorgverzekeraar aangesloten is bij BGN.

Maak kennis met Personal Training bij City Gym Maastricht!

 

Sportschool City Gym Maastricht is onderdeel van CityLife Maastricht. Bij City Gym Maastricht ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met een dagpas.

City Gym Maastricht

Ontmoet het team van City Gym Maastricht!

Marie-Louise Groeneweg

Ik sport al geruime tijd met veel plezier bij City Gym.

Lees meer

Sammy Kasmiran

Ik kom al ruim 10 jaar bij City Gym en nog altijd met veel plezier en naar alle tevredenheid.

Lees meer

Loes Borger

Dankzij John zijn trainingsprogramma kan ik veel beter mijn evenwicht houden en mijn beenspieren zijn sterker geworden.

Lees meer

Rob en Erna Vandeberg

City Gym is voor ons makkelijk bereikbaar te voet, er is deskundige begeleiding met zeer goede adviezen.

Lees meer