Ontspanningsmassage

In City Gym kun je bij Bianca terecht voor een ontspannings- en of voetreflex massage.

De ontspanningsmassage is een van de meest bekende massagevormen en ondertussen al duizenden jaren oud. De basis van deze massage is de geest en het lichaam tot rust te brengen.

In de eerste plaats is een ontspanningsmassage een zachte en rustige variant van de klassieke massage en bestemd voor diegenen die hun spieren en lichaam op een vriendelijke manier willen ontspannen. Een ontspannen lichaam zorgt tegelijk voor mentale ontspanning. Een regelmatige ontspanningsmassage werkt ook preventief omdat het lichaam deze ontspanning opslaat in het lichaamsgeheugen en hier steeds makkelijker aan kan refereren. Dit kan een herhaling van klachten voorkomen.

Daarnaast doet Bianca ook voetreflexmassage, dit is een methode tot het stimuleren van de reflexen in de voeten om in corresponderende delen van het lichaam reacties op te wekken. Deze reacties werken als ontspanning of terugkeer van de evenwichtstoestand. Het zelf genezende vermogen van het lichaam wordt gestimuleerd. Middels specifieke hand-en vingertechnieken kan er een reactie (ontspanning, deblokkering) ontstaan in de overeenkomende lichaamsdelen.

 

Kortom een mooi cadeau voor jezelf!

 

 

Sportschool City Gym Maastricht is onderdeel van CityLife Maastricht. Bij City Gym Maastricht ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met een dagpas.

City Gym Maastricht

Ontmoet het team van City Gym Maastricht!

Marie-Louise Groeneweg

Ik sport al geruime tijd met veel plezier bij City Gym.

Lees meer

Sammy Kasmiran

Ik kom al ruim 10 jaar bij City Gym en nog altijd met veel plezier en naar alle tevredenheid.

Lees meer

Loes Borger

Dankzij John zijn trainingsprogramma kan ik veel beter mijn evenwicht houden en mijn beenspieren zijn sterker geworden.

Lees meer

Rob en Erna Vandeberg

City Gym is voor ons makkelijk bereikbaar te voet, er is deskundige begeleiding met zeer goede adviezen.

Lees meer