Fitness voor 65+

In de loop der jaren ga je merken dat je kracht, lenigheid, uithoudingsvermogen, coördinatie en snelheid erop achteruit gaan. Met name je balans en evenwicht zijn hierbij van belang. Sportleraar John die zelf 65+ is, ziet dit in zijn directe omgeving bij mensen die niet voldoende bewegen. Dit heeft hem geïnspireerd om speciale trainingsschema's te ontwerpen voor de 65 plusser. Waarbij de nadruk ligt op evenwicht, balans en kracht. Met name de krachttraining is heel belangrijk voor je botdichtheid. Zo voorkom je osteoporose en eventueel artritis. Er zijn zorgverzekeraars die speciaal voor de 65 plusser de cursus training in balans vergoeden. o.a. De Health impact bond.

John Schilders grenzeloze nieuwsgierigheid naar het functioneren van het menselijk lichaam, binnen het kader van fitness, hebben hem ruim 30 jaar ervaring en kennis opgeleverd. Deelname aan het project " sportend ouder worden" van de gemeente Maastricht heeft dit extra versterkt. Met deze ervaring, kennis en passie heeft John onderscheidende theorieën en methodes ontwikkeld. Dit draagt bij aan je beter in je lichaam voelen, energieker en vitaler leven. Door onze kleinschaligheid leg je makkelijk sociale contacten en voel je je snel bij ons thuis.

 

 

 

Bij City Gym Maastricht ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Behaal je doelstellingen met ons uitgebreide assortiment van o.a. Fitness, Personal Training, Fysiotherapie of Yoga.

City Gym Maastricht

Ontmoet het team van City Gym Maastricht!